Om Charlottenlund Classic

Charlottenlund MOTORCLASSIC Motor Meeting 2019,
Søndag den 2. juni fra kl. 09.00 til 15.00

 

Travbanen i Charlottenlund danner igen i år rammen omkring det traditionsrige motortræf nord for København. I år er det 35. gang træffet afholdes, og vi er vokset år for år til en stor forsamling af entusiaster og tilskuere - alle med benzin i blodet, som hygger sig en søndag i den danske sommer.

Vi har tradition for hvert år at have et tema, der slår tonen an, og som skal give lidt ekstra opmærksomhed til bestemte køretøjer. I år er temaet -American & British - og vi vil samle interessante og sjældne køretøjer, der passer til temaet.

I anledningen af jubilæet har vi udvidet pladsen på baneanlægget, og vi forventer at se mange forskellige biler, motorcykler, scooters og knallerter. I år kan vi også fremvise en meget seværdig samling af de allertidligste køretøjer: Velocipeder (“væltepeter”).

Som altid vil der være “tunge” køretøjer, brandbiler og erhvervskøretøjer blandet ind mellem de udstillede biler. Det altid populære stumpemarked og salg af automobillia vil også være på plads i udstillingsområdet.

I løbet af dagen uddeler vi præmier til de flotteste, mest sjældne eller fineste køretøjer, og der vil være en spektakulær præsentation af historisk cykel- og motorkaravane på FDM’s rampe centralt på udstillingspladsen.

Kom en tur i Lunden, søndag, den 2.juni fra kl. 9.00 til 15.00 - til en tiltrængt oplevelse som kærestepar eller en dannelsestur for far og søn. Der kan købes mad og drikke, der kan nydes inde eller ude.

Igen i år præsenterer og præmierer vi et bredt udvalg af håndplukkede deltagende ekvipager på vores Catwalk med hovedsponsoreren FDM Motor Classic som vært.

Der åbnes op på pladsen fra kl. 08.00 til de første med Break fast Meeting-Cars and and Coffee

FDM Motor Classic Award - Car/bike of the day – Skousen hvidevare prisen - ViaRetro prisen – Verner Hancke ærespris – Harald Nyborg prisen m.fl.

Alle køretøjer med chauffør kommer gratis ind mod tilmelding på her

Alle med personligt medlemskort til FDM, ViaRetro, Køreselskabet og VIP kort kommer gratis ind.

Gratis klubstande mod tilmelding hos kimpolte@hotmail.com.

Dansk Veteranbilklubs store stumpemarked pladstilmelding på kontor@veteranbilklub.dk

Alle deltagende køretøjer får udleveret årets plakat.

Priser: Ikke tilmeldte køretøjer med chauffør samt passagerer og gående må betale kr. 80,00 pr. person. Børn gratis.

Vel mødt ”I lunden” Arrangør Racing-catering.dk v/Kim Polte – 26 13 42 29