Om Charlottenlund Classic

Charlottenlund MOTORCLASSIC Motor Meeting 2018,
Søndag den 27. maj fra kl. 08.00 til 15.00

 

GOOD OLD STOCK kunne man godt kalde dette årlige ”get together” for alle med den kemiske formel C8H18 oktanbenzin i blodet. I 34 år har de københavnske væddeløbsbaner lagt perlegrus og turfgræs til dette motorhistoriske rendezvous, som i år igen afholdes på Charlottenlund Travbane i Lunden.

Mange smukke og elegante køretøjer er skabt i de tyske landsdele og da det stortyske rige med Gottfried Daimler som ide og produktionsmanden til det første motorkøretøj, lægge vi lodder i vægtskålen på denne mere end 131 årige kæmpe køretøjsproduktion. Så mon ikke vi vil se et opbud af Mercedes Benz-Porsche-VW –Audi-Ford-DKV-BWV-NSU. Måske hvis vi er meget heldige kunne der ses en Heinkel-Borgward-Adler-Wartburg-Hanomag-Messerschmitt-Trabant-Cyklonette-Thurner-Hansa-Lloyd-Kleinschnittger-Kreidler henholdsvis 2-3-4 og mange hjul.

Grundstammen i dette klassiker møde er den store bredde af bil og motorinteresserede, som møder frem med deres klassiker, topgejlede, ladefund, ny restaurerede, ny indkøbt eller velplejede igennem en lang årrække. Dette årlige arrangement har et mega stort fremmøde af sportsvogne, sjældne veteranbiler, liebhaverkøretøjer, tunge køretøjer og ikke mindst de røde brandredningskøretøjer.

Igen i år præsenterer og præmierer vi et bredt udvalg af håndplukkede deltagende ekvipager på vores Catwalk med hovedsponsoreren FDM Motor Classic som vært.

Der åbnes op på pladsen fra kl. 08.00 til de første med Break fast Meeting-Cars and and Coffee

FDM Motor Classic Award - Car/bike of the day – Skousen hvidevare prisen - ViaRetro prisen – Verner Hancke ærespris – Harald Nyborg prisen m.fl.

Alle køretøjer med chauffør kommer gratis ind mod tilmelding på her

Alle med personligt medlemskort til FDM, ViaRetro, Køreselskabet og VIP kort kommer gratis ind.

Gratis klubstande mod tilmelding hos kimpolte@hotmail.com.

Dansk Veteranbilklubs store stumpemarked pladstilmelding på kontor@veteranbilklub.dk

Alle deltagende køretøjer får udleveret årets plakat.

Priser: Ikke tilmeldte køretøjer med chauffør samt passagerer og gående må betale kr. 80,00 pr. person. Børn gratis.

Vel mødt ”I lunden” Arrangør Racing-catering.dk v/Kim Polte – 26 13 42 29